Siili 2 üldine tehniline kirjeldus

Kinnistu katastritunnus: 79508:080:0008
Kinnistu suurus: 2471 m²
Hoone suletud brutopind: 3021 m²

Asendiplaaniline lahendus

Hoone paikneb kinnistu Siili tänava poolsel küljel detailplaneeringuga määratud ehitusalas.
Sõiduautode parkimine toimub oma kinnistu territooriumil avatud maapealses parklas ja osaliselt maja all paiknevas nullkorruse mitteköetavas parklas. Majaalune parkimisala on asfaltkattega, väline eraldiseisev parkla on sillutatud. Parklakohad markeeritakse ja tähistatakse numbritega. Parklakorrus on mõeldud sõiduautodele kõrgusega kuni 1,8 m.
Panipaigad asuvad hoone nullkorrusel ja esimesel korrusel.
Kogu hoone ümbrus ja kinnistu on korrastatud ning haljastatud, rajatakse kõnniteed ja laste mänguväljak.

Üldine kirjeldus ja konstruktsioon

Hoonel on kokku 7 maapealset korrust, millest esimene on parklakorrus.
Hoonel on raudbetoonist vaivundament ja kahekordse kummibituumenkattega (SBS) lamekatus. Välisseinad on monteeritavatest kolmekihilistest raudbetoonist paneelidest, osaliselt on raudbetoonpaneelide välimises viimistluskihis kasutatud Siberi lehisest puitlaudist. Sisemised kandeseinad ja korteritevahelised seinad on monteeritavad raudbetoonpaneelid ning korterisisesed vaheseinad on metallkarkassil kipsplaatseinad. Vahelagedeks on raudbetoonist õõnespaneelid.
Hoones on seitsme peatusega lift.

Avatäited (uksed ja aknad)

Korteritel on puitraamidega aknad ja rõduuksed. Hoone välisuksed on klaas-alumiinium konstruktsiooniga ning varustatud fonolukusüsteemiga. Korterite välisuksed on spooniga kaetud puitkonstruktsioonis turvauksed.

Fassaad ja rõdud

Hoone välisviimistluseks on raudsulfaadiga töödeldud Siberi lehisest puitvooderdus ja betoon. Rõdud on betoonist, käidavad osad on kaetud puitrestiga. Rõdupiirded on tsingitud terasest.

Üldkasutatavad ruumid

Trepikoja, tuulekodade ja koridoride põrandad on viimistletud klinkerplaadiga. Seinad on värvitud või betoonseinad. Trepiastmed on tolmutõkkega töödeldud betoonpinnad.

Korterid

Esiku, eluruumi ja magamistubade põrandakatteks on laudparkett vastavalt siseviimistluspaketile. Seinad on pahteldatud ja värvitud. Laed on nähtavate paneelivuukidega, pahteldatud ja valgeks värvitud. Esikus, sanruumis ja osaliselt köögis on kipsplaadist ripplagi, kus paiknevad süvistatud valgustid. Korterite sanruumide seinad ja põrand on kaetud keraamiliste plaatidega vastavalt sisekujunduspaketile.

Tehnosüsteemid

Korterites on vesipõrandaküte, v.a teise korruse korterites (korterite esimene korrus), kus on radiaatorküte. Kõik korterid on varustatud kaugloetavate kütte- ja veemõõtjatega. Kahetariifsed elektrienergia arvestid asuvad koridorides, korterite jaotuskilbid esikutes. Kõikides korterites on soojusvahetiga ventilatsioonisüsteem, ventilatsiooni agregaat paikneb korteri sanruumis ripplae taga. Köögikubu ühenduseks on šahtist toodud välja ühendustoru ots.
Sõltuvalt korterist on sanruumis kas vann või dušš. Dušš on ilma aluseta, põrandakalded trapi suunas. Köögivalamu, -segisti ja nõudepesumasina ühenduseks on seinal ühendustorustike otsad.